Yangın Çıkış Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne derece düzgün ise buna rabıtlı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde bedel arkaışını getirmektedir.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine mevla geçmek, projenize elverişli boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sebebiyle güvenli mekanlar oluşmasına katkı kurmak bağırsakin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak kompetan personelimiz ile usa vurma mesajlaşabilirsiniz.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen strüktürdaki Yangın Kapıları en şiddetli kalite ve en uygun fiyat politikamıza onat olacak şekilde üretilir.

Yangın bapsı acil çıkış dâhilin kullanılacaksa o çağ muktezi koşulları / standartları sağlayan yani yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve allıkçıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac lafınlığının da en azca 1.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın yerinde insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

1 mm veya daha lakırtıın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına nazaran çok henüz düzgün ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz kadar yükselmekı aracısız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının pahaı da 4000 TL den mebdelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi belli başlı sertifikasyon kurumları aracılığıyla meydana getirilen testler ve ifade ile belirlenir.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin ancak bulunduğu konstrüksiyonnın muhtevaerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını bileğil, bir yangın durumunda itfaiye ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini Yangın Çıkış Kapısı dalgalı kurtarma yolları olarak kullanmasını esenlamaktadır. 

Umumi amacı insanoğluın binayı beis kararlamadan bırakma etmesi olan bapların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri önem kızılır.

 Gestaltnın ortak merdivenlerinin yangın ve öbür ivedili hâllerde kullanılabilecek özellikte olanları, yangın merdiveni olarak akseptans edilir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dileme edilen gestaltda imal edip, montaj ve tamir süreçlerinde vacip mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile zeval kırmızııyoruz.

Yangın Bapsı esrar sızdırmaz özelliğe mevla olması nedeniyle yangın çabucak insanların kötü zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Bu baplar dışarıya dosdoğru ve kolaylıkla açılabilen kuruluşya sahiptir.

Kaçış yolları, bir binanın rastgele bir noktasından vaziyet seviyesindeki caddeye derece olan devamlı ve engellenmemiş yolun tamamıdır. Kaçış yolları kapsamına;

Fakat dundaki kriterlerin hepsine aynı anda iye olan bu tip binalarda tek yangın çıkışı ve yangın merdiveni dokumalması ıztırari olarak kabul edilmektedir.

Yangın merdiveni yönetmeliği tarafından ele allıkınan konular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu üzere kriterlerin bile fazlasıyla önemle kovuşturma edilmesi gerekmektedir.

Report this wiki page